torsdag 30. april 2009

den norske turistforening / 7 fjells turen

i bergen kan man gå en tur over de 7 fjell. da kanskje man er så heldig at man får en slik button?

onsdag 29. april 2009

amnesty international buttons

nye buttons med den klassiske amnesty-logen. mer info om amnesty finner du på www.amnesty.no/sor eller twitter.com/amnesty_norge

tirsdag 21. april 2009

laptop stickers / klistremerker bærbar pc / laptopskins

klistremerker til bærbar pc kan ses på som en personifisering av laptopen. vi får til stadighet flere henvendelser om dette, så da er det gjerne en fordel å lage blogg-innlegg alle kan ha nytte av. samtidig trenger ikke vi å svare hver enkelt. fint for oss alle!

schtickers.com har et bredt utvalg i ferdig motiver i 14" 15" 15.4" og 17". du kan også lage etter egne mål. har dog ikke sjekket kvaliteten selv, men utfra bildene og med tanke på at de er en nisje-butikk er det grunn til å tro at vi kan stole på dem.

prisene ligger på rundt $25 dollar, som er så under 200 kroner grensen for momsfrie inntak til norge. husk at porto-avgiften du betaler til schtikcers.com ikke skal regnes med dersom produktet du kjøper koster under 200 kr. det er alltid smart å spesifere til nettbutikken når du bestiller at de ikke skal sette prisen på konvolutten til mer enn det produktet faktisk koster.

pr dags dato går grensen for inntaksfrie dollarkjøp ved 33 dollar (kurs 6,06)

smashing magazine har en lang og informativ artikkel om emnet med mange bilder og inspirasjon.

flickr har en laptopstickers-gruppe som i skrivende stund har 862 bilder tilgjengelig. her er mye samlinger av reklame-klistremerker, men også mye fint for øyet.

lager tolv productions laptop stickers? selvsagt gjør vi det. vi lager costum etter din pc, så her må du måle til selv og sende oss artwork på stickers. (digital print, ikke offset om disse termene sier det noe)

fast pris: 390,- inkl moms.

utvalgte bilder fra flickr;




torsdag 16. april 2009

esc oslo 2010 / leger mot atomvåpen

president buttons

tirsdag 14. april 2009

the owens buttons

laget noen nye små buttons for the owens. de kommer med nye musikk om ikke så snart, og nye buttons er selvsagt et kjærkomment middel for å markedsføre seg sådan.

søndag 5. april 2009

sanity shead buttons / buttonskonkurranse

trafo har nylig avholdt en konkurranse, der det beste designet vant 100 buttons. vinneren er kåret, resultatet ser dere her. oppsummering: buttonskonkurranse; bra tiltak.

gratulerer til eskild & sanity shed med seieren og håper buttonsene faller i smak.