lørdag 30. januar 2010

barentsspetakkel buttons 2010



nifse nella klistremerker

trykket opp noen klistremerker for piratforlag i forbindelse med billedboken nifse nella, med tekst av unni lundell og illustrasjoner av fredrik skavlan.

flux buttons

sunt og godt.

onsdag 27. januar 2010

red bull buttons: sparkstøtting supercross

nummerserie:

vi kan lage individuelle buttons. det kan skje på 2 måter: om kunden setter opp ferdig artwork etter våre maler - tar vi ingen ekstra kostnad. om vi skal sette opp artworket tar vi ekstra for jobben - på timesbasis.

ta kontakt via. www.tolv.no for mer info

section down buttons

nye buttonspakker på buttons-up.no





søndag 10. januar 2010

nytt år - ny nettbuttons: www.buttons-up.no

hva vil så 2010 bringe? litt tidlig å si, men vi kan konstatere at året allerede har bragt med seg en ny nettbutikk.

prosjektet har holdt på en god stund, men som kjent ble ikke rom bygget på en dag. sidene er en god del inspirert av internasjonale sites. etterhvert vil vi skrive litt flere artikler om emnet, linker og blogger som er verdt å besøke. men kanskje ikke alt på en gang.

for tiden har vi 3 designere vi har valgt å selge produktene til; the stroppy cow, bryan collins og barrel of monkeys. på sikt kommer det flere designere og flere produkter. gi oss gjerne beskjed om du savner noe.

på sikt har vi tenkt å ha utelukkende norske designere, og konsentrere oss om dette. men det er på sikt. for tiden er ikke markedet eller mulighetene store nok. men - dette er en start, og vi håper aktuelle vil ta kontakte oss og bidra til å gjøre siden enda bedre.

resultatet finner du ved å trykke på banneret over. god windowshopping, og gi oss gjerne beskjed om siden inneholder noen barnesykdommer.

cheerio!

ny nettbutikk: www.buttons-up.no

www.buttons-up.no